Detox Spa System

Markedets mest effektive og avanserte energy spa.

Under behandlingen

Under behandlingen sitter du behagelig i en god behandlingsstol. Vi kan tilby deg forfriskende sitronvann og lesestoff slik at du kan slappe av mens kroppen får en skikkelig Detox. Gled deg! Ønsker du å glede en venn med en av våre behandlinger kan du kjøpe gavekort hos oss. Du bestemmer beløpet så fikser vi resten.

Detox/avgiftning fotbad

Hvorfor fjerne toksiner/gifter? 
Den moderne livstilen med økende bruk av medikamenter, stress, hurtigmat og lite mosjon gjør at kroppen lagrer opp skadelige gifter. Det er påvist at gifter kan føre til store helse problemer. En rebalansering med detox som reduserer gifter i kroppen kan derfor hjelpe til med å forbedre resultat av andre behandlings former. 

Reduksjon av gifter i kroppen kan forbedre funksjon ved/i :
Lever og nyrer
Psoriasis og andre hud problemer
Blod og lymfevæske sirkulasjon.
Reumatisme, urinsyre og gikt
Inflamasjon i ledd
Idrettskader
Hodepine/Migrene
Smerter, ødemer og hovne føtter
Mensturasjonssmerter
Kvikksølv og tungmetallrensning
Fibromyalgi
ME
Utbrenthet
ADD
ADHD
Spenninger og stivhet
Allergier
Urinveisinfeksjon
Diabetes
Fordøyelsesproblemer
Tretthet
Nerveproblemer.
 
Ved  høyt blodtrykk kan en behandling resultere i en betydelig senking, derfor er det viktig og sjekke blodtrykket etter behandling for di som går på blodtrykksmedesin. 
Klienten sitter med føttene i ett godt og varmt  forbad i 30 min. En el spole blir satt i badet om gir en lav frekvens som skånsomt flyter gjennom kroppen og stimmulerer cellene. Ca 2000 porer i føttene starter effektivt jobben med og skille ut gifter. Kvaliteten på vannet som er tilsatt med salt vil sammen med el spiralen vil ha en virkning på fargen på vannet. Vannet vil forandre farge og konsistens under avgiftningsprosessen. 

Detox Spa System

Denne behandlingen stimulerer næringsopptaket, stoffskifte og kroppens naturlige mekanisme for fjerning av uønskede giftstoffer. Gir økt energinivå både fysisk og mentalt - Forbedrer sirkulasjonen - Stimulerer cellenes bioenergi - Optimaliserer pH verdien i kroppen - Tilfører livsviktige ioner - Fremmer forbrenningen og vekttap - Gir en generell følelse av velvære. Markedets mest effektive og avanserte energy spa. Etter en avgiftingskur med Detox fotbad er det rapportert om merkbare forbedringer av symptomer som bl.a: - Fibromyalgi - ME - Utbrenthet - ADD og ADHD - Tungmetall forgiftninger - Spenninger og stivhet - Migrene - Benkramper/restless legs - Blodsirkulasjon - Nerveproblem - Gikt - Leddsmerter - Tretthet - Allergier - Fordøyelsesproblemer - Urinveisinfeksjon - Diabetes - Cellulitter - Kalde hender og føtter. Starter en naturlig avgiftnings prosess. Optimaliserer pH -verdien. Forbedrer sirkulasjonen. Om du har helseproblemer og vil hjelpe kroppen med å reversere sykdom raskt og effektivt, eller om du ønsker å forebygge sykdom på en enkel måte. Da vil vi anbefale at du tester Detox Spa System.

Beskrivelse

Pris

Detox Spa 30 min

499,-

Detox Spa Pakkepris 8 behandlinger

Spar 300,-

3692,-

Ønsker du å bestille time?

Å bestille tar bare to minutter! Alt du trenger å gjøre er å følge denne linken.

Bestill time