Vippe Extensions

We❤️Lashes

Vippe Extensions

Vippe Extensions er en populær behandling med syntetisk silkehår som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Alle våre produkter er egnet for veganere.

Ett eller flere buede syntetiske silkehår som er laget for å gjenskape et naturlig utseende på dine øyevipper, limes på for å få vakre lange og fyldige vipper. Vippe Extensions er perfekt for de som ønsker å spare tid, de som vil slippe å bruke mascara, når du skal på ferie eller bare for å fremheve øynene dine.

Klassisk Extensions er det mest naturlige. Da fester vi en Extension på en av dine egne vipper. Dette gir forlengelse og volum på en veldig naturlig måte.

Volum Extensions gir mer markert effekt. Da fester vi flere Extensions på en av dine egne vipper. Dette gir masse volum og det gir en fantastisk effekt.

Er du interessert i å ta kurs hos oss for å bli vippetekniker kan du besøke oss på vippeakademiet.no

Spørsmål & Svar Om Vippe Extensions

Hva er Vippe Extensions?
Vippe Extensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Ett og ett eller flere hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende, limes på for å lage vakre lange og fyldige vipper. Vippe Extensions er en spennende behandling som gir deg et mer markert og uttrykksfullt blikk.

Våre vipper er av den beste kvaliteten, syntetisk silke som og egner seg for veganere.

Er Vippe Extensions noe for meg?
De aller fleste kan ta Vippe Extensions.
Du trenger ikke bruke maskara eller vippetang når du har extensions.
Vippene er helt sorte, så det ser ut som de er sminket hele tiden så da har du en ting mindre å tenke på om morgenen.
Så hvis du ønsker å spare tid, se litt yngre ut, slippe og stresse med å få til den perfekte mascaraen og se mer våken og opplagt ut?
Da er dette absolutt verdt å prøve!

Gjør behandlingen vondt?
Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket. De fleste kunder sovner under behandlingen og vi spiller avslappende musikk.

Hvor lang tid tar denne behandlingen?
Det tar vanligvis 1,5-2 timer for nytt sett og 1-1,5 time for påfyll.

Hvorfor trenger man påfyll av Vippe Extensions?
Våre egne natur vipper har en levetid på mellom 45-90 dager. Etter dette er de ferdig utvokst og faller av. Ved å falle av gir de plass til nye vipper som begynner å vokse.
God øyenhygiene vil hjelpe vippene til å vare lengre, men det er ikke til å unngå at de litt etter litt begynner å falle av. Dette er en del av en helt naturlig prosess som er naturvippenes egen levesyklus. Denne prosessen foregår i tre faser, Anagan, Catagan og Telogen fase. Kort fortalt er dette faser hvor de vokser, faller av og har en hvilefase. Dette betyr ikke at alle vippene er i samme syklus til enhver tid. Hadde det vært tilfellet, hadde vi hatt perioder uten noen vippehår i det hele tatt. I gjennomsnitt mister vi 3 til 5 vipper hver eneste dag. Vipper er ikke skapt fra naturens side til å vare for alltid, og derfor trenger vi også påfyll med Vippe Extensions etter 2 til 4 uker.

Hvor lenge varer vippene?
Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de. Vanligvis varer Vippe Extensions like lenge som dine naturlige vippers syklus. Hver individuelle vipp har derimot sin egen syklus og faller ut uavhengig av hverandre. Derfor er det anbefalt å fylle på hver tredje uke, men dette kan også gjøres allerede etter to uker, for å sikre at de ser like fantastiske ut som når du først satte de på.

Er Vippe Extension farlig og vil det skade mine egne vipper?
Vi bruker et lim som er godkjent til kosmetiske behandlinger. Dette limet kan enkelt fjernes med en limfjerner. Vanligvis vil ikke Vippe Extension ha en direkte innvirkning på øynene dine, men det er fortsatt noen svært få som får en allergisk reaksjon i form av hevelse, kløe og/eller svie. Om du, mot formodning, skulle være en av disse må du kontakte oss snarest og vi vil straks fjerne vippene og gi deg råd om hvordan du skal gå frem videre. Selv om du får en reaksjon er dette vanligvis ikke farlig eller noe som gir skade på øynene dine. Vi setter aldri vipper direkte på huden, men så nært som mulig uten å fysisk berøre øyelokket.
Når vi setter på Vippe Extensions velger vi alltid en naturlig lengde som vippene dine tåler og som ikke påfører skade.
Vippe Extension får ikke dine naturlige vipper til å falle av. Dine vipper faller naturlig av etter at håret er ferdig med levetiden sin. Nye vipper vokser ut så da kan vi fylle på med nye Extensions på disse.

Hvem fraråder vi å ha Vippe Extensions?
Har du hatt vippebøy/vippeløft på dine naturlige vipper bør det gå minst 6-7 uker før du får satt på Vippe Extensions.
Husk at ved graviditet og amming så kan hormoner påvirke holdbarhet på vippeextensions, men dette skjer ikke med alle.
Det er ikke anbefalt med Vippe Extensions ved ulike øyensykdommer.

Er det noe spesielt jeg må gjøre/ikke gjøre i forkant av timen min?
Det viktigste du må gjøre er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen mascaraer inneholder olje som kan forhindre Vippe Extensions i å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje. Det er også lurt at du ikke bruker noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.
Bruk en oljefri rens. Er ikke vippene dine helt rene kan du risikere at limet ikke vil sitte 100% og du får en kortere levetid på dine Vippe Extensions.
Du kan også låne sminkefjerner hos oss og fjerne det før timen din.

Hvordan tar jeg vare på mine Vippe Extensions?
For at vippene dine skal vare lengst mulig har vi noen få enkle tips som vi anbefaler deg å følge:

• Ikke ha vann på vippene før 48 timer etter du satt de på slik at limet får tørke skikkelig.
• Ingen badstu, spraytan, solarium eller trening på 48 timer sånn at limet får herdet seg.
• Vær og forsiktig med veldig varme ting som feks ovner, komfyrer ol.
• Ikke gni eller dra i vippene og ikke sov på magen.
• Bruk aldri vannfaste produkter eller produkter med olje på øynene.
• Ikke våtservietter.
• Ingen krem, øyenskygge, eyeliner eller mascara som inneholder olje.
• Renses annenhver dag for best holdbarhet og for å fjerne bakterier/smuss som fester seg på vippene.

Det finnes egne produkter til bruk for Vippe Extensions, disse kan du kjøpe i salongen vår.

Hvis du ikke rengjør vippene kan du ende opp med en øyeinfeksjon.
Det er svært viktig å være nøye med hygiene.
Festet i limet kan bli redusert ved ekstremt høye eller lave temperaturer. F.eks ved solarium, badstu, damp, avkjølende øyemasker, ovner og komfyrer.
Huden rundt de naturlige vippene skiller ut olje, akkurat som på hodet. Hvis vippene ikke blir rengjort og det hoper seg opp olje i vippene, så vil limet løses opp hurtigere og vippene vil falle av raskere.

Kan jeg ta permanent vippebøy med Vippe Extensions?
Nei. Bruk av kjemisk behandling på Vippe Extensions vil skade både de og dine egne naturlige vipper.

Hvordan velger jeg hvilken form og lengde jeg skal ha på Vippe Extensionen?
Vi tar en prat før behandlingen begynner om hva du ønsker og tenker. Så gjør vi det beste for å imøtekomme ønsket ditt. Men det er noen grenser for lengde og tykkelse i forhold til hva dine naturlige vipper tåler og hva som ser fint ut. Vi ønsker jo selvfølgelig både å gjøre det som er best for vippene dine samtidig som vi vil at det skal se fantastisk ut.

ADVARSEL: Dette blir du hekta på

Før- og etterbilder

Vis bilder

Priser

Under finner du vår prisliste. Ved spørsmål er det bare å ta kontakt så hjelper vi så godt vi kan. Ønsker du å glede en venn med en av våre behandlinger kan du kjøpe gavekort hos oss. Du velger beløpet så ordner vi resten.

Beskrivelse

Pris

Vippe extensions Klassisk

Nytt sett

1190,-

Vippe extensions Klassisk

Påfyll innen 3 uker

639,-

Vippe extensions klassisk

Påfyll etter 3 uker

690,-

Vippe extensions Volume

Nytt sett

1290,-

Vippe extensions Volume

Påfyll innen 3 uker

739,-

Vippe extensions Volume

Påfyll etter 3 uker

839,-

Mix klassisk/volum

Nytt sett

1239,-

Mix klassisk/volum

Påfyll innen 3 uker

690,-

Mix klassisk/volum

Påfyll etter 3 uker

790,-

Fjerning av vipper

299,-

Ønsker du en behandling?

Finn en tid som passer for deg via vår online-booking!

Book time her: